Ailem İçin – Ayşe Başoğlu | 22 Ocak 2022

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakârlıkları anlatan insanların hikâyeleri Ailem İçin programı ile ekrandaki yerini alıyor. Ailem İçin’de bu bölüm eşinden ayrı olarak dokuz çocuğunu yetiştiren ve yetmiş bir yaşında okuma yazma öğrenip hayatını kitaplaştıran Ayşe Başoğlu’nun hayat hikâyesine ortak olduk.

Ailelerini ve yuvalarını korumak için yapılan fedakârlıkları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Programda bu bölüm İstanbul Tuzla’da yaşayan Ayşe Başoğlu’nun zorluklarla dolu hayatı ekrana geldi

Otuz yedi yaşında dokuz çocuğuyla İstanbul’da bir başına kaldığını belirten fedakâr anne, tüm çocuklarını evlendirdiğinden ve bunun haklı gururunu yaşadığını anlattı. Dedesi istemediği için okula gönderilmediğini söyleyen Ayşe Hanım, yetmiş bir yaşında okuma yazma kursuna gittiğini ve üç ay sonra kitap yazmaya başladığını bizlerle paylaştı.

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 18.00’de Ülke TV’de. 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet