Gönül işi - Gönül İşi - Sevim Zengel | Şengül Kazan | Yahya Kamçı | Yakup Ateş | Bayram Baysal | 28 Aralık 2021

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de… Programda bu bölüm İstanbul’da yaşayan yardımseverler Sevim Zengel ve Şengül Kazan, Diyarbakır’da öğretmenlik yapan Yahya Kamçı, doğa sevdalısı Yakup Ateş ve Berber Bayram Baysal'ın gönül işi ekrana geldi. 

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Ahmet Durkaya programda bu bölüm ilk olarak İstanbul Darülacaze’de on beş yıldır yaşlı ve hasta kadınların kişisel bakımlarını yapan Sevim Zengel ve Şengül Kazan’ı ziyaret etti.

Daha sonra Diyarbakır’da yaklaşık bin yüz yetmiş kan davasının barışla sonuçlanmasında rol oynayan öğretmen Yahya Kamçı ile konuşan Gönül İşi ekibi, Kamçı’nın kan davalarını nasıl sonlandırdığını kendisinden dinledi.

Ahmet Durkaya daha sonra Manisa’da okul müdürü olan ve okula ait boş araziye buğday ekerek hem okulun ihtiyaçlarını hem de ihtiyaç sahibi öğrencilere sahip çıkan Yakup Ateş ile görüştü.

Programda daha sonra Mersin Anamur’da Toros Dağları’nın eteklerindeki köy okullarına giderek öğrencilerin saçlarını ücretsiz kesen Bayram Baysal ile konuşan Gönül İşi ekibi, Baysal’a öğrencileri sevindirmenin nasıl bir duygu olduğunu sordu.

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet