Gönül işi - Gönül İşi - Güner Kaya | Şule Güloğulları | Mustafa Göçer | Cevat Dönmez | 21 Aralık 2021

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de… Programda bu bölüm Balıkesir’de yaşayan yardımsever Güner Kaya, temizlik elçisi Cevat Dönmez, doğa sevdalısı Mustafa Göçer ve Dünyayı Güzellik Kurtaracak isimli sosyal yardımlaşma grubu kurucusu Şule Güloğulları’nın gönül işi ekrana geldi. 

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Ahmet Durkaya programda bu bölüm ilk olarak Balıkesir’de sosyal medya üzerinden ‘Edremit Yardımlaşma Grubu’ adlı grubu kurarak ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştıran Güner Kaya ile görüştü.

Güner Bey’le görüştükten sonra Adapazarı’nda yirmi beş yıldır elinde süpürgesiyle gönüllü olarak sokakları temizleyen yetmiş dokuz yaşındaki Cevat Dönmez ile konuşan Gönül İşi ekibi, Dönmez’in bu işi yapmasındaki etkenleri kendisinden dinledi.

Ahmet Durkaya daha sonra kırk yılda bir milyon tohumu ve elli bin fidanı toprakla buluşturan doğa aşığı Mustafa Göçer ile görüşecek ve okullarda verdiği doğa dersleri hakkında Göçer’den bilgi aldı.

Programda son olarak “Dünyayı Güzellik Kurtaracak” adlı sosyal yardımlaşma grubunu kuran Şule Güloğulları ile konuşan Gönül İşi ekibi, Güloğulları’nın köy okullarına yaptıkları yardımları ve farklı şehirlere uzanan gönül işini Ülke TV ekranlarından izleyicilere aktardı.   

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet