Gönül işi - Gönül İşi - Hüseyin Türe | Şükrü Üzcan | Cafer Canşi | Minel Bayrak | Hüseyin Güler | 7 Aralık 2021

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de… Programda bu bölüm Balıkesir’de yaşayan emekli asker Hüseyin Türe, tiyatrocu Minel Bayrak ve Hüseyin Güler, İzmir’de yaşayan yardımsever Şükrü Üzcan ve Köy Okulları Yardım Projesi başkanı Cafer Canşi’nin gönül işi ekrana geldi. 

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Ahmet Durkaya programda bu bölüm ilk olarak Balıkesir’de bölge halkıyla bir tiyatro ekibi oluşturup Onbaşı Koca Seyit’i anlatan “Önce Vatan” isimli tiyatro oyununu yazıp yöneten emekli asker Hüseyin Türe’yi ziyaret etti.

Hüseyin Bey’le görüştükten sonra engelli çocuklardan kurulu bir tiyatro ekibi oluşturan Minel Bayrak ve Hüseyin Güler ile konuşan Gönül İşi ekibi,  engelli çocuklarla yaşadıkları duygu dolu anları tiyatroculardan dinledi. 

Ahmet Durkaya daha sonra “İzmir Yardım Ekibi” adlı bir sosyal yardımlaşma grubu kuran ve yaşanan İzmir depreminden sonra zor durumda kalan vatandaşlara elinden gelen her türlü yardımı yapan Şükrü Üzcan ile görüştü ve ekip tarafından yapılan faaliyetler hakkında Üzcan’dan bilgi aldı.

Programda son olarak “Köy Okulları Yardım Projesi” derneğini kuran Cafer Canşi ile konuşan Gönül İşi ekibi, Canşi’nin bireysel olarak başlattıktan sonra binlerce kişiye ulaşan gönül işini Ülke TV ekranlarından izleyicilere aktardı.   

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet