Dünden BugüneEda Özdemir ile - Halil İbrahim Ceyhan | 27 Kasım 2021

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Dünden Bugüne’ye bu hafta Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet’te Yaman Kırımlı karakterini canlandıran Halil İbrahim Ceyhan konuk olacak.
 
Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir’in bu haftaki konuğu Emanet dizisiyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Halil İbrahim Ceyhan olacak.

Özgür bir çocukluk geçirdiğini söyleyen Ceyhan, hayal gücünün yüksek olduğundan ve bu özelliğinin gelişmesinde ebeveynlerinin etkisine de değinecek. Ailecek sanata yatkın olduklarını belirten yakışıklı oyuncu, kardeşleriyle arasındaki şiir yazma ve besteleme iş birliğini Dünden Bugüne’de anlatacak.

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.


YORUMLAR 3
  • Maria Grazia 29.11.2021 15:22
    Grandiosi attori Sila e Halil Ibrahim nella serie emanet
  • Maria Grazia 29.11.2021 15:16
    Straordinario attore Halil Ibrahim meraviglioso nella serie emanet carismatici con Sila bellissima attrice
  • Kristiina Schwartz 29.11.2021 15:11
    So beutful good Bravo Halil Ibrahim Clyhan best UP Haili
Daha fazla yorum görüntüle
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet