Gönül işi - Gönül İşi - Halime Acar | Ömer Gündoğan | Mustafa Çulcuoğlu | Berat Ahmer | 16 Kasım 2021

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de… Programda bu bölüm Sakarya’da yaşayan yardımsever Halime Teyze, Şanlıurfa’da yaşayan kuş gözlemcisi Mustafa Bey ve bir doğa sevdalısının gönül işlerine yer verildi. 

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Ahmet Durkaya programda bu bölüm ilk olarak Sakarya’da yaşayan ve komşularının da yardımıyla çevresindeki ihtiyaç sahibi insanlara maddi manevi her türlü yardımı yapan Halime Teyze’yi ziyaret etti. İnsan bir evde oturuyorsa kirasını vermelidir diyen Halime Teyze, yaşadığı dünyanın kirasını da insanlara yardım ederek ödediğini söyledi. 

Daha sonra Şanlıurfa’da yaşayan ve “Kelaynakçı Mustafa” olarak tanınan Mustafa Çulcuoğlu ile görüşen Ahmet Durkaya, hayatını nesli tükenmekte olan kuş türlerine adayan Mustafa Bey’in gönül işini kendisinden dinledi.

Gönül İşi ekibi programda son olarak bir doğa aşığı ile görüştü ve tüm zorluklara rağmen doğa için yaptıklarını Ülke TV ekranlarından izleyicilere aktardı. 

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.

YORUMLAR 1
  • Memed 17.11.2021 23:02
    Maşallah güzel işler yapanları ve vesile olup ortaya cikaranlari tebrik ederim...
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet