Topraktan Sofraya - Kocaeli | 13 Ekim 2021

Tohumdan hasada, tarladan tezgâha Türkiye tarımının gücü ‘Topraktan Sofraya’ ile Ülke TV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Topraktan Sofraya bu hafta İstanbul’un arka bahçesi olan Kocaeli’nden ekranlara gelecek.

Topraktan Sofraya, sofralara gelen besinlerin yolculuğunu Ülke TV ekranlarına taşıyor. Zeynep Tor bu hafta Kocaeli’nin Kandıra ilçesinden evlere konuk olacak. Topraktan Sofraya ekibi ilk olarak Nardane Hanım’ın üç tarafı ormanlarla kaplı organik çiftliğine gidecek ve yetiştirdiği meyve-sebze çeşitlerini Nardane Hanım’dan dinleyecek. Zeynep Tor daha sonra Kadir Bey’in evine misafir olacak ve şeker kamışının yapraklarından ayrılmasında çiftçilere yardım edecek.

Programda ayrıca sıkılan şeker kamışının posasının gübreye çevrildiğini öğrenen Topraktan Sofraya ekibi, şeker kamışından pekmez üretiminin önemli noktalarını izleyicilere aktaracak.

Daha iyi şartlarda üretim yapan üreticilerden, daha sağlıklı ürünler tüketen topluma giden yolu öğrenmeye, keşfetmeye ve anlamaya çalışan program Topraktan Sofraya, Zeynep Tor’un sunumuyla her Çarşamba 18:00’de Ülke TV’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet