Ailem İçin - Arslan Ailesi | 9 Ekim 2021

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakârlıkları anlatan insanların hikâyeleri Ailem İçin programı ile ekrandaki yerini alıyor. Ailem İçin’de bu bölüm Artvin’de yaşayan Arslan ailesinin sevgi dolu hayat hikâyesine ortak olundu. 

Ailelerini ve yuvalarını korumak için yapılan fedakârlıkları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Programda bu bölüm Artvin Şavşat’ta eşi ve görme engelli kardeşiyle birlikte yaşayan Binali Arslan’ın hayatı ekranlara geldi.

Binali Arslan, programda eşi Emine Hanım ile birlikte daha iyi şartlarda yaşamak için İstanbul’a çalışmaya gittiğini, daha sonra tekrar memleketine dönüp mutlu bir köy hayatı yaşadığını anlattı. İyi günde kötü günde birbirlerine hep destek veren Arslan ailesinin kalpleri ısıtacak hikâyesi Ailem İçin ile izleyicilere aktarıldı.

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 18.00’de Ülke TV’de. 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet