Değerlerin Daveti - Pamukova Ceviz Ezmesi | 25 Eylül 2021

Türkiye’nin coğrafi işaretlerle patentlenerek uluslararası koruma altına alınan ve tescillenen yerel değerlerinin tanıtımına ve ulusal birliğine katkı sağlayan Değerlerin Daveti programında bu bölüm Pamukova’nın coğrafi işaretli ürünü Pamukova ceviz ezmesi tanıtıldı.

Programda bu bölüm Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün, Pamukova Gökgöz Mahallesi Ceviz Ezmesi Üreticisi Ayşe Işık, Pamukova Fevziye Köyü Ceviz Ezmesi Üreticisi Reyhan Camcı, Fevziye Mahallesi Muhtarı Bahadır Taşkın ve Pamukova Gökgöz Mahallesi Ceviz Ezmesi Üreticisi Sinan Işık, Pamukova ceviz ezmesi yapımı hakkında izleyiciyi bilgilendirdi.

Programda ayrıca, “Pamukova ceviz ezmesi nasıl üretilir? Pamukova ceviz ezmesi nasıl yapılır? Pamukova ceviz ezmesi yapım aşamaları nelerdir?” soruları yanıtlandı.

Türkiye’nin coğrafi işaretlerle patentlenerek uluslararası koruma altına alınan ve tescillenen yerel değerlerinin tanıtımına ve ulusal birliğine katkı sağlayan, Edirne’nin ciğerinden Konya’nın etli ekmeğine, Erzurum’un Oltu taşına kadar birbirinden güzel yerel renklerin tanıtıldığı, bizden olan değerlere sahip çıkan program ‘Değerlerin Daveti’ hafta sonu Ülke TV’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet