Dünden BugüneEda Özdemir ile - Nevin Efe Polat | 7 Ağustos 2021

Oynadıkları filmlerle, tiyatro oyunlarıyla, söyledikleri şarkılarla toplumun sevgisini ve saygısını kazanmış ünlü sanatçıların hayatının anlatıldığı Dünden Bugüne yeni bölümüyle ekrandaki yerini alıyor. Dünden Bugüne’ye bu bölüm usta tiyatro ve sinema oyuncusu Nevin Efe Polat konuk oldu.   

Yaptıkları işlerle hayata renk katmış usta isimler sanat yaşamının dününü ve bugününü Dünden Bugüne’de izleyicilerle paylaşıyor. Eda Özdemir’in bu bölümdeki konuğu çok yönlü kişiliğiyle bilinen usta oyuncu Nevin Efe Polat oldu.

Sanatın içinde büyüdüğünü belirten Nevin Efe Polat, çok küçük yaşta babasının desteğiyle keman eğitimi aldığını ve bu özelliğinin yıllar içinde çok faydasını gördüğünden bahsetti. Öğretmenlik sonrası tiyatro oyunculuğuna geçiş sürecini anlatan usta oyuncu, sahne hayatının ilk anlarını ve dönüm noktalarını da izleyicilerle paylaştı.

Eda Özdemir’in sunumuyla her hafta ses ve sinema sanatçılarının dünyasını ekrana taşıyarak izleyenlerin yüreklerine dokunan ‘Dünden Bugüne’ her Cumartesi saat 12.15’te Ülke TV’de.


YORUMLAR 1
  • Ünal Yılmaz 25.12.2021 12:06
    Harikasın okuldaşım. Seni dinlemek izlemek harikaaydı. Çok vefakar ve çok çalışmışsın. Gönüllülük be harika. Mayanızı bozmayın cümlesi çok etkiledi beni. Müzik eğitimi,beden ğitimi, tiyatro, dizi film dolu dolu bir hayat. Çok insana idolsün Başrılar. hep üret seni takip etmeye devam edeceğim. Okulumuzun mezunlar derneği var. Sizle sohbet etmek isteriz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet