Ailem İçin - Özyurt Ailesi | 22 Mayıs 2021

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakarlıklarının anlatıldığı Ailem İçin yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ailem İçin’de bu bölüm mutlu evliliklerinde yarım asırı deviren Özyurt ailesinin sevgi dolu evlerine konuk olundu. 

Aileleri için yaptıkları fedakârlıklarla dolu hayatları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Programda bu bölüm Balıkesir’in Havran ilçesinde yaşayan Kadir ve Meral Özyurt çiftinin sevgi, hoşgörü ve samimiyet dolu hanelerine konuk olundu.  

Kadir amca mücadele dolu hayat hikayesini, aile yapısını ve eşi Meral hanımla tanışma sürecini izleyiciyle paylaştı. İzdivaçlarını sevgi ve saygı temelleri üzerine kuran Kadir ve Meral Özyurt çifti aile olmanın önemini ve yarım asırlık evliliklerinde yaptıkları fedakarlıkları Ailem İçin’de anlattı. 

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 17.45’te Ülke TV’de. 


YORUMLAR 3
  • Muzaffer 17.08.2021 18:34
    Ben de ziyaret etmek isterim
  • ZEYNEP 12.06.2021 23:40
    Müslüman olarak yaşayan insanların yüzlerine bakmaya doyum olmaz bu mübarek çift gibi Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşaAllah
  • Mustafa 12.06.2021 21:51
    Selamunaleykum kadir özyurt amca size hayran oldum .örnek alincak insansin size nasil ulasabilirim
Daha fazla yorum görüntüle
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet