Ailem İçin - Sümbül Ailesi | 27 Mart 2021

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakarlıklarının anlatıldığı Ailem İçin yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ailem İçin’de bu hafta Sümbül ailesinin sıcak yuvasına konuk olunacak.

Aileleri için yaptıkları fedakârlıklarla dolu hayatları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Programda bu hafta Manisa’ya bağlı Borlu köyünde yaşayan ve zorlu yaşam şartlarına birlikte göğüs geren Muammer ve Müşerref Sümbül çiftinin hayat hikayesi ekrana gelecek.

Ailesinin geçimini sağlamak için gurbete giden ve zorlu şartlarda çalışan Muammer Sümbül’ün gurbet izlenimleri Ailem İçin seyircisiyle buluşacak. Yıllarca eşinin yolunu gözleyen ve köyde düğün yemekleri, aşçılık ve halı dokumacılığı yapan Müşerref Sümbül’ün vefa ve azim dolu mücadelesi izleyenleri duygulandıracak.

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 17.45’te Ülke TV’de.



YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet