Ailem İçin - Şahin Ailesi | 13 Mart 2021

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakarlıklarının anlatıldığı Ailem İçin yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Ailem İçin’de bu bölüm Şahin ailesinin evlerine konuk olundu. 

Aileleri için yaptıkları fedakârlıklarla dolu hayatları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Programda bu bölüm Manisa’ya bağlı Demirci ilçesinde yaşayan ve birbirine sevgi bağıyla kenetlenmiş Şahin ailesinin mücadele, sabır ve azim dolu hayat hikayesi ekrana geldi. 

Bölgenin geçim kaynağı olan tütün işleriyle uğraşan Adnan-Hasbiye Şahin çifti yıllarca alın teri dökerek nasıl çalıştıklarından bahsedecek. Şahin çifti ayrıca programda geçmişte yaşadıkları imkansızlıkları ve çocuklarını büyütürken çektikleri zorlukları anlattı. 

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 17.45’te Ülke TV’de. 

YORUMLAR 1
  • Mesut Yılmaz 14.03.2021 11:47
    Yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkürler. Güzel köyümün güzel saf kalpli temiz insanları, modern çağın hastalıklarına kapılmış olarak yetişen yeni nesilin yanında hala bu insalari görmek çok guzel ve anlamlı... Yine ve her zaman bekleriz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet