Ülke'nin Alın Teri - Ekrem Ersöz - 21 Şubat 2021

Hayatlarını el emeği göz nuruyla yaptıkları işlerden kazanan zanaatkârların, alın teri yolculuğu Ülke TV’de… Programda bu bölüm Manisa’da yaşayan kebap ustası Ekrem Ersöz’ün hayatı ekrana geldi. 

Ülke’nin Alın Teri kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerin inceliklerini ekrana taşıyor. Ülke’nin Alın Teri’nde bu bölüm Celal Bayar’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kadar birçok siyasetçiye ve ünlü isme kebap yapan Ekrem Ersöz’ün hikayesine ortak olundu. Ustasından öğrendiği lezzet sırlarını günümüze kadar taşıyan Ekrem Ersöz, kebaplarının bu kadar ünlenmesinin arkasında yatan emeği izleyicilerle paylaştı. 

Programda ayrıca uzun yıllardır kebap yapan Ekrem Usta; siyasilerden, sanatçılara birçok ünlü isme hizmet verdiğini ve mesleğine duyduğu sevgisini anlattı. 

Geçmişi eskiye dayanan mesleklerde usta çırak ilişkisinin önemine dikkat çeken ustalardan, ders niteliğinde sözler ve yaşam hikayeleri her Pazar 16:00’da Ülke’nin Alın Teri’nde…

YORUMLAR 1
  • Ömer Faruk Arslan 21.02.2021 20:14
    Demirci ah Demirci, bir zamanlar çok çok güzel ve kalabalıktı, demek çok göç olmuş, usta bir iki tepsi ancak satıyoruz diyor, çok güzel kebap eline sağlık Ekrem usta.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet