Değerlerin Daveti - Tavşanlı Leblebisi | 19 Eylül 2020

Türkiye’nin coğrafi işaretlerle patentlenerek uluslararası koruma altına alınan ve tescillenen yerel değerlerinin tanıtımına ve ulusal birliğine katkı sağlayan Değerlerin Daveti programında bu bölüm Tavşanlı’nın coğrafi işaretli ürünü Tavşanlı leblebisi tanıtıldı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı leblebisi ustası Ahmet Demir, İşletme Sahibi Erol Sezer, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, Tavşanlı leblebisinin üretimi hakkında izleyiciyi bilgilendirdi.

Programda ayrıca, “Tavşanlı leblebisi nasıl yapılır? Tavşanlı leblebisinin üretim aşamaları nelerdir? Tavşanlı leblebisi nasıl üretilir?” soruları yanıtlandı.

Türkiye’nin coğrafi işaretlerle patentlenerek uluslararası koruma altına alınan ve tescillenen yerel değerlerinin tanıtımına ve ulusal birliğine katkı sağlayan, Edirne’nin ciğerinden Konya’nın etli ekmeğine, Erzurum’un Oltu taşına kadar birbirinden güzel yerel renklerin tanıtıldığı, bizden olan değerlere sahip çıkan program ‘Değerlerin Daveti’ hafta sonu Ülke TV’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet