Ülke'nin Çocukları - Azra Ersoy | 26 Temmuz 2020

Hayatın telaşından, gündemin sıkıntılarından bir nebze uzaklaştıran, çocukların masum öykülerinin yer aldığı Ülke’nin Çocukları’nda bu bölüm doğa tutkunu Azra Ersoy’un hayatı ekrana taşındı. 

Fedakârlıkları, hayattan beklentileri ve masum kalpleri ile izleyicilerin yüreklerine dokunan hikâyeler ‘Ülke’nin Çocukları’nda dile geliyor. Ülke’nin Çocukları’nda bu bölüm yeşil aşığı Azra Ersoy’un küçücük yaşına rağmen sahip olduğu çevre ve toplum bilincine yer verildi. ‘Bir dil bir insan, iki dil iki insan’ sözünü düstur edinen Azra’nın kendisini geliştirmek için gösterdiği çaba Ülke’nin Çocukları’nda izleyiciye aktarıldı.  Programda ayrıca elinde çöp torbasıyla dolaşıp gördüğü çöpleri toplayan Azra’nın büyüklere örnek olacak davranışı ve bu çevre bilinci üzerine bir sohbet gerçekleştirildi.

‘’İnsanı çözersin, çözersin, çözersin çocuk çıkar’’ diyen Sezai Karakoç’un dizilerinin belgesele dönüştüğü, kendileri küçük, yürekleri büyük çocukların öyküsünün anlatıldığı Ülke’nin Çocukları her Pazar 17:30’da Ülke TV’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet