mehmet ercan ile yol hikayesi - 21 Nisan 2020

Kimi zaman hanede bir düğüne, kimi zaman hüzne kapı açan yollara yaren olan Mehmet Ercan, Yol Hikayesi’ni ekrana taşıyor. Mehmet Ercan bugün eşsiz doğasıyla yerli ve yabancı ziyaretçilerin uğrak noktası olan Kartepe’ye gidecek ve manzarayı drone ile görüntüleyecek. 

İnsanları, toplumun özünü, gelenek ve görenekleri daha yakından tanımanın en iyi yanı yolculuğa çıkmaktır diyen Mehmet Ercan ile Yol Hikayesi Ülke TV’de... Mehmet Ercan Kartepe’nin temiz havasını içine çekip, keyifli gezisine yöreye özgü birbirinden lezzetli tatlarla yaptığı kahvaltısıyla başladı. Kışın kayak, yazın da doğa turizmiyle gözde yerlerden biri olan Kartepe’de yapılacak etkinlikler izleyicilerle paylaşıldı. Mehmet Ercan, Kartepe’de macera dolu bir ATV turuna katıldı. Doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi yapılara da ev sahipliği yapan Kartepe’de yer alan Hikmetiye Camini ziyaret eden Ercan, caminin yapılış hikayesini anlattı.

Mehmet Ercan son olarak Kartepe Belediyesi’ne bağlı Hanımeller Eğitim Mutfağı’ndaki hamarat hanımlardan yemek yapmayı öğrendi. 

Mehmet Ercan’ın, gecesini gündüze katıp çıktığı Yol Hikayesi hafta içi Pazartesi’den Perşembe’ye 17:00’de Ülke TV ekranlarında… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet