Ülke'nin Çocukları - Elif Binnar Cıvak | 12 Nisan 2020

Kendileri küçük, yürekleri engin masum köy çocuklarının hikâyesinin anlatıldığı Ülke’nin Çocukları her Pazar Ülke TV’de… Hayatın telaşından, gündemin sıkıntılarından bir nebze uzaklaştıran, çocukların masum öykülerinin anlatıldığı belgeselde bu bölüm Zonguldak Devrek'ten Elif Binnar Cıvak'ın hikayesi ekrana taşındı.

Fedakârlıkları, hayattan beklentileri ve masum kalpleri ile izleyicilerin yüreklerine dokunan hikâyeler ‘Ülke’nin Çocukları’yla ekrana geliyor. Ülke’nin Çocukları’nda  bu bölüm huzurevinde çalışmayı ve yaşlılara yardım etmeyi isteyen güzel gözlü Elif’in merhamet dolu öyküsüne yer verildi. Devrek’te yaşayan Elif, kentin en büyük zenginliklerinden olan Devrek bastonunu üreten ailesinden baston yapımını öğreniyor. Masum ve sevgi dolu kalbiyle yaptığı bastonları yaşlılara yardım etmek için kullanmak isteyen Elif, insanlara merhamet duygusunu hatırlatacak. İzleyiciler ayrıca bu dünyanın iki dengesi; çocuklar ve ihtiyarlar arasında kurulan bağ olduğunu ve bu bağın önemini küçük yaşta farkına varan Elif’in hikayesinden anlayacak.

Elif’in bastonları, geleceğe duyduğu heyecan ve yere göğe sığmayacak kadar büyük hayalleri Ülke’nin Çocukları’nda…

‘’İnsanı çözersin, çözersin, çözersin çocuk çıkar’’ diyen Sezai Karakoç’un dizilerinin belgesele dönüştüğü, kendileri küçük, yürekleri büyük çocukların öyküsünün anlatıldığı Ülke’nin Çocukları her Pazar 17:30’da Ülke TV’de…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet