Memleket Meseleleri - 26 Şubat 2020

Aile ilişkileri, sağlıklı beslenme reçeteleri, gündelik hayatı kolaylaştıran çeşitli ipuçlarının verildiği ve gündemi naif bir şekilde ele alan Memleket Meseleleri’ne bu bölüm Dr. Ramazan Kurtoğlu, Araştırmacı Yazar İsmail Tokalak ve Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu konuk oldu. 

Sağlıklı yaşam alışkanlıkları, aile içi doğru iletişim yöntemleri, iş hayatında kişileri daha öne taşıyan doğru çalışma taktikleri ve daha fazlası Memleket Meseleleri ile Ülke TV’de… Derya Efe’nin bu bölümdeki konukları Dr. Ramazan Kurtoğlu, İsmail Tokalak ve Aydın Ağaoğlu oldu. Tüketim çılgınlığı ve israf konusu masaya yatırıldı. 

Programda ayrıca ‘’Yiyeceklerin yarısı neden çöpe atılıyor? Alışveriş ve tüketim çılgınlığı bir hastalık mı? Kredi kartları kolaylık mı tuzak mı? Bilinçli alışveriş yöntemleri nelerdir?’’ gibi sorular cevaplandı. 

Aile ilişkileri, sağlıklı beslenme rutinleri, gündelik hayatı kolaylaştıran çeşitli ipuçlarının yer aldığı Memleket Meseleleri her Çarşamba 22:00’de Ülke TV’de…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet