Memleket Meseleleri - 5 Şubat 2020

Aile ilişkileri, sağlıklı beslenme reçeteleri, gündelik hayatı kolaylaştıran çeşitli ipuçlarının verildiği ve gündemi naif bir şekilde ele alan Memleket Meseleleri, Derya Efe’nin sunumu ile ekrana geliyor.

Sağlıklı yaşam alışkanlıkları, aile içi doğru iletişim yöntemleri, iş hayatında kişileri daha öne taşıyan doğru çalışma taktikleri ve daha fazlası Memleket Meseleleri ile Ülke TV’de. Deneyimli gazeteci Derya Efe, alanında uzman isimlerle birlikte sağlıktan iş yaşamına kadar farklı konu başlıklarını Memleket Meseleleri’ne taşıyor.

Derya Efe, bu ülkenin insanları için ‘’Memleket Meselesi’’ diyerek toplumun sorularına ve sorunlarına cevap arıyor. İnsanların hayatlarına dokunan Memleket Meseleleri programında; sağlıklı beslenme konusunda öneriler veren diyetisyenler, ruh sağlığını korumak için önemli tavsiyelerde bulunan uzman psikologlar ve iş dünyasında yaşanan gelişmeler konusunda bilgi sunan iş insanları ağırlanıyor.

Aile ilişkileri, sağlıklı beslenme rutinleri, gündelik hayatı kolaylaştıran çeşitli ipuçlarının yer aldığı Memleket Meseleleri her Çarşamba 22:00’de Ülke TV’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet