Ülke'de Bu Sabah - 5 Şubat 2020

Bu ülkenin haber ve kültür kanalı Ülke TV, yurttan ve dünyadan önemli olayları, son dakika gelişmeleri Selda Atalay’ın başarılı sunumuyla ekrana taşıyor. Ülke’de Bu Sabah’a bu bölüm izleyicilerin dertlerine derman olan Psikoterapist ve Aile Danışmanı Saliha Erdim geldi.

Ülke ve dünya gündeminden haberdar eden Ülke’de Bu Sabah’ta, hafta içi her gün birbirinden farklı konular alanında uzman isimlerin katılımıyla masaya yatırılıyor. Tatlı dili ve kendine has önerileri ile seyircilerin sevgisini kazanan Psikoterapist ve Aile Danışmanı Saliha Erdim Ülke’de Bu Sabah’ın konuğu oldu. Saliha Erdim programda, ismini vermek ve ekranda görünmek istemeyen izleyicilerin sorunlarını dinliyor ve çözüm önerileri sunuyor. 

Programda ayrıca ‘Eşler, birbirine saygı ve sevgisini yitirmemek için nasıl davranmalı? Baba ve evlatları arasındaki ilişki nasıl olmalı? Anne ve babalar çocukları ile arkadaş mı olmalı, sınırları korumalı mı? Gelin kayınvalide arasında sürekli yaşanan sorunların kökeninde ne var?’ sorularına yanıt arandı.

Selda Atalay’ın başarılı sunumuyla Ülke’de Bu Sabah hafta içi her gün saat 10:00’da Ülke TV’de…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet