Ülke'nin Çocukları - Ömer Esen | 12 Ocak 2020

Kendileri küçük, yürekli engin masum köy çocuklarının hikâyesinin anlatıldığı Ülke’nin Çocukları her Pazar Ülke TV’de… Ailesinin en büyük destekçisi olan, on yaşındaki kömür gözlü Ömer’in hikâyesi ekrana geldi. 

Fedakârlıkları, hayattan beklentileri ve masum kalpleri ile izleyicilerin yüreklerine dokunan hikâyeler ‘Ülke’nin Çocukları’yla ekrana taşınıyor. Bu hafta Ülkenin Çocukları’nda; Ömer Esen’in yüzü gibi masum, kalbi gibi temiz öyküsü izleyici ile buluştu. Hayvancılıkla geçimini sağlayan ailesine kimi zaman sürüyü otlatarak destek olan, kimi zaman da ahırı temizleyen Ömer, koah hastası dedesinin en yakın arkadaşı… Kötü kokulardan çok çabuk etkilenen dedesine iş yaptırmayan Ömer, tam bir doğa aşığı…  Bu ülkenin mayasına çocukluğunu katıklık eden Ömer, ev işlerindense hayvanları doğada otlatmayı tercih ettiğini izleyicilerle paylaştı. 

Kömür gözlü bir köy çocuğunun masum öyküsü; Ömer’in hayalleri ve umutları Ülke’nin Çocukları’nda…

‘’İnsanı çözersin, çözersin, çözersin çocuk çıkar’’ diyen Sezai Karakoç’un dizilerinin belgesele dönüştüğü, kendileri küçük, yürekleri büyük çocukların öyküsünün anlatıldığı Ülke’nin Çocukları her Pazar 17:30’da Ülke TV’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet