Memleket Meseleleri - 8 Ocak 2020

Aile ilişkileri, sağlıklı beslenme reçeteleri, gündelik hayatı kolaylaştıran çeşitli ipuçlarının verildiği ve gündemi naif bir şekilde ele alan Memleket Meseleleri’ne bu bölüm Abdülkadir Özbek, Aysun Kıran Ağın ve Deniz Dündar konuk oldu. 

Sağlıklı yaşam alışkanlıkları, aile içi doğru iletişim yöntemleri, iş hayatında kişileri daha öne taşıyan doğru çalışma taktikleri ve daha fazlası Memleket Meseleleri ile Ülke TV’de… Derya Efe’nin bu bölümdeki konukları; Abdülkadir Özbek, Aysun Kıran Ağın ve Deniz Dündar olurken yabancı dil öğrenmek konusunda yapılan yanlışlar ve çözüm önerileri üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirildi. 

Programda ayrıca ‘’Dil öğrenimi kaç yaşında başlanmalı? Çocuklarda yabancı dil nasıl gelişir? Yabancı dil öğrenirken teknolojiden nasıl yararlanılmalı? Yabancı dil öğrenmenin en etkili yolu nedir?’’ gibi sorular cevaplandı. 

Aile ilişkileri, sağlıklı beslenme rutinleri, gündelik hayatı kolaylaştıran çeşitli ipuçlarının yer aldığı Memleket Meseleleri her Çarşamba 22:00’de Ülke TV’de…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet