En Sıradışı - 24 Aralık 2019

Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu En Sıradışı programı bu bölüm Ağrı’dan canlı yayınla ekrana geldi. Programa konuk olan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Prof. Dr. Mehmet Çelik, İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya ve Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ile Savcı Sayan’ın Ağrı’daki faaliyetleri ve Ağrı’daki istihdam imkanları masaya yatırıldı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı’daki öğrenciler için yaptığı bazı faaliyetler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sayan, bütün şehir içi dolmuşlarda ve minibüslerde öğrencilerin kısa ve uzun mesafeler de dahil yirmi beş kuruş ödeyerek yolculuk yapabildiklerini, öğrencibüs denilen dört beş tane aracın ise hiç durmadan direkt şehirden kampüse gittiğini söyledi. Ayrıca Sayan, üniversitede her sabah öğrencilere saat 08:00 ile 11:00 arası bedava çorba dağıtılacağını belirtirken, bunun yanı sıra evlerde kalan öğrencilere her sabah bedava ekmek verildiğinin de altını çizdi.

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya ise İŞKUR ile ilgili bilinmesi gerekenleri aktardı. Uzunkaya, “İŞKUR’un Türkiye’nin en sıradışı kurumlarından biri olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Türkiye’nin nereden nereye geldiğini görme adına aslında rakamlar, yapılanlar, iş gücü piyasasındaki gelişmeler, istihdam rakamlarındaki artışlar ve dünya ile yaptığımız mukayeseler çok net şekilde ortaya koymaktadır. Türkiye İş Kurumu Türkiye’nin her yerinde var. İş arayanlarla iş verenleri buluşturup, nitelikli eleman yetiştirip istihdamı arttırmak, işsizlikle mücadele edebilmek için var” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet