Ülke'de Bu Sabah - 24 Aralık 2019

Bu ülkenin haber ve kültür kanalı Ülke TV, yurttan ve dünyadan önemli olayları, son dakika gelişmeleri ile Selda Atalay’ın başarılı sunumuyla ekrana taşıyor. Ülke’de Bu Sabah’ın bu bölümdeki konuğu Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu oldu. 

Türkiye ve dünya gündemini etkileyen önemli haberlerin yanı sıra her sabah farklı bir konu, alanında uzman isimlerle Ülke’de Bu Sabah’ta ele alınıyor. Sanal alışveriş dolandırıcılığı konusunda farkındalık kazandırmayı amaçlayan Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu konuk edildi. Kombi tamiri, kalorifer bakımı gibi teknik konularda uygun fiyatlara servis yaptığını söyleyen sahte teknik servis mağdurlarının başına gelenler ve alınacak önlemler konuşuldu. 

Programda ayrıca ‘‘Sahte teknik servisler hangi yolları izliyor? Kredi kartı dolandırıcılığına karşı alınacak önlemler neler? Sosyal ağlar yoluyla insanlar nasıl kandırılıyor? Online alışveriş yaparken dikkat edilecek hususlar ne? ‘’gibi merak edilen sorular cevaplandı. 

Selda Atalay’ın başarılı sunumuyla Ülke’de Bu Sabah hafta içi her gün saat 10:00’da Ülke TV’de.


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet