Ülke'nin Çocukları - Ecem Azra | 22 Aralık 2019

Kendileri küçük, yürekli engin masum köy çocuklarının hikâyesinin anlatıldığı Ülke’nin Çocukları her Pazar Ülke TV’de… Bu hafta annelerinin sevgisi ile büyüyen çocukların gözlerinin ayrı parladığının en iyi göstergesi olan Ecem Azra’nın iki kardeşi ile yaşamına ortak olunacak. 

Fedakârlıkları, hayattan beklentileri ve masum kalpleri ile izleyicilerin yüreklerine dokunan hikâyeler ‘Ülke’nin Çocukları’yla ekrana taşınıyor. Bu hafta Ülkenin Çocukları’nda; altıncı sınıf öğrencisi olan Ecem Azra’nın okul hayatı ve geleceğe dair kurduğu hayalleri ekrana gelecek. Ecem, küçük elleriyle annesine ev işlerine yardım ederken kardeşlerine de okul derslerine çalıştırıyor. Ecem, evin derli toplu olmasına çok dikkat ettiğini söylüyor. Ayrıca Ecem ile birlikte üç evladını her gün öpe koklaya uğurlayan anneleri, evlatlarının kendisine güç verdiğinden bahsedecek.  

İç mimar olmak isteyen Ecem, polis olmak isteyen kız kardeşi ve avukat olmayı hayal eden erkek kardeşi ile kurdukları kötülükten uzak masum hikayeleri ile Ülke’nin Çocukları’nda olacak. 

‘’İnsanı çözersin, çözersin, çözersin çocuk çıkar’’ diyen Sezai Karakoç’un dizilerinin belgesele dönüştüğü, kendileri küçük, yürekleri büyük çocukların öyküsünün anlatıldığı Ülke’nin Çocukları her Pazar 17:20’de Ülke TV’de…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet