Önce Sağlık - 15 Aralık 2019

Ülke TV’de yayınlanan Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programının bu bölümdeki konukları Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Oskui ve Akupunktur Uzmanı Dr. Faruk Öncel oldu.

Önce Sağlık programına konuk olan Op. Dr. İbrahim Oskui, tepeden tırnağa estetik ile ilgili izleyicilerden gelen, “Yüz germe nasıl yapılır? Kepçe kulak nasıl giderilir? Karın germe kimlere yapılır? Lipomatik yöntemi nedir? Kimler yağ aldırabilir?” sorularını cevapladı.

Op. Dr. İbrahim Oskui, lipomatik yönteminin yüz, kol, sırt, bel, karın ve bacak bölgelerine uygulanabileceğini, dokulara zarar vermeden yağların kısa sürede alınmasının mümkün olduğunu, lipomatik cihazıyla vücut şekillendirildiğinde oradaki yağların tamamının alındığını ve bir daha o bölgede kilo alma şansının olmadığını söyledi. Oskui, ağrısız ve kansız birkaç saat içerisinde yağların alındığını belirtti.

Oskui, karın germede kas daraltma ameliyatı yapıldığını, ömür boyu kalıcı olduğunu, ayrıca ameliyattan sonra ağrı olmadığını açıkladı.

Programın diğer konuğu Akupunktur Uzmanı Dr. Faruk Öncel ise sigara bırakma yöntemleri ile ilgili bilinmesi gerekenleri izleyiciye aktardı.

Dr. Faruk Öncel, akupunktur yöntemiyle sigaranın bırakılabileceğini, kilo alma gibi sorunların olmayacağını açıkladı.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet