En Sıradışı - 31 Ekim 2019

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç, Araştırmacı Yazar Mustafa Şen ve Ankara’dan bağlanan Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ile Suriye meselesi ve Türkiye’nin başarısı masaya yatırıldı.

Ekrem Kızıltaş, Suriye meselesiyle ilgili olarak “Türkiye Cumhuriyeti Devleti sahada neredeyse tek. Türkiye için konu bir milli güvenlik, beka meselesi olduğu için Türk Silahlı Kuvvetleri kendi yetiştirdiği Suriye Milli Ordusu ile beraber o bölgede yapması gerekeni yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Suriye meselesinin başından beri doğruyu söylüyor, doğruyu savunuyor” ifadelerini kullandı.

Turgay Güler ise, Türkiye’ye yapılan yaptırımlara değinerek “Türkiye kendi menfaatleri doğrultusunda ne zaman bir adım atsa aleni açık bir şekilde birisi ‘Ekonominizi daha önce batırdık yine batırırız canımızı sıkmayın’ diyor ve hemen yaptırımlar devreye sokuluyor” sözlerini dile getirdi.

 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet