Ülke'nin Çocukları - 19 Ekim 2019

Kendileri küçük, yürekli engin masum köy çocuklarının hikâyesinin anlatıldığı Ülke’nin Çocukları yeni sezonda Ülke TV ekranlarında… Sezonun ilk programında Adana’da yaşayan Beyza ve Balıkesirli Kaan’ın hikâyesi ekrana geldi. 

Fedakârlıkları, hayattan beklentileri ve masum kalpleri ile izleyicilerin yüreklerine dokunan hikâyeler ‘Ülke’nin Çocukları’nda… Belgeselde bu bölüm iki çocuğun hayatına ve hayallerine ortak olundu. Adanalı ailenin üç kızından biri olan Beyza ve müzisyen olmayı çok isteyen Kaan’ın öyküsü izleyicilerle paylaşıldı. Hayvancılıkla uğraşan ailesinin, zorlu yaşam şartlarına bir nebze olsun el uzatan Beyza, üstlendiği kendinden büyük sorumluluklarını ve geleceğe dair beklentilerini anlattı. 

Belgesel ayrıca şehirde olsam sıkılırdım diyen Kaan, yeşillikler içinde yaşadığı köy hayatının güzelliklerini paylaştı. En yakın arkadaşı balıklar olan Kaan, annesi ile birlikte bahçeden domates ve mısır topladı. Organik yiyecekler yediği için şanslı hisseden Kaan, bataris olmak istiyor. Kaan ve Beyza’nın kalpleri ısıtan hikayesi Ülke’nin Çocukları’nda…

Kendileri küçük yüreği büyük çocukların hikâyesi Cumartesi 15.15’te Ülke’nin Çocukları ile Ülke TV’de…


YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet