En Sıradışı - 23 Mayıs 2019

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç ile YSK’nın gerekçeli kararı masaya yatırıldı.

Turgay Güler, Türkiye üzerine oynanan oyunlara değinerek “Biz geziden bu yana saldırı altındayız. Bizim çoktan parçalanmamız gerekiyordu ama başaramadılar. Şimdi de Doğu Akdeniz’de trilyonlarca metreküp gaz var. Bize, ‘sizin payınız yok’ diyorlar. Bütün mesele şu, biz yüz yılın başında bir oyuna getirildik. Kendi içimizdeki insanlarla, onların hevesleriyle, bir kısmının ihanetiyle, bir kısmının farkına varmadan ihanet içinde olmasıyla koskoca bir Osmanlı İmparatorluğu’nu yıktık. Şimdi bugün geldiğimiz noktada aynı unsurlar geçerli, her şey birebir kopya. Asıl mesele, orada kendilerinin istediği gibi bağımsız bir İsrail inşa etme çabası var ve buna karşı duracak, bunu engelleyecek bölgede, çevrede kim varsa, ya bir şekilde dize getiriyorlar ya bir şekilde boyun eğdiriyorlar ya da iç savaş çıkarıyorlar. Geriye bir tek Türkiye kaldı” sözlerini dile getirdi.

Ekrem Kızıltaş ise YSK kararıyla ilgili olarak “YSK kararı sonrasında, AK Parti’nin yaptığı müracaatı ve YSK’nın verdiği kararı itibarsızlaştırmaya çalışanların şu iki yüz elli sayfayı okuyup burada ciddi şekilde Binali Yıldırım mağdur edilmiş demeleri gerek, özür dilemeleri gerek” ifadelerini kullandı.  



YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet