En Sıradışı - 4 Nisan 2019

Ülke TV’de ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş ve Araştırmacı Yazar Mustafa Şen ile yerel seçimler masaya yatırıldı.

Mustafa Şen, seçim sonuçlarındaki hatalı oy sayımına değinerek “Seçim seçimdir, seçim çerçevesi içerisinde kalmalıdır. Kurumlarımıza güvenelim, millet olarak birbirimize güvenelim. Birileri bir şeyler karıştırıyor, onu görüyoruz. Türkiye 1950 seçimlerinden beri birkaç tane şeyi çok iyi yapıyor. En iyi yaptığımız işlerden birisi seçimdir. Öyle ya da böyle bunu çok yüksek katılımla yapıyoruz, bu güzel bir şey. Seçmenin iradesine birileri gölge düşürmüş, arkada bir operasyon yapmış” sözlerini dile getirdi.

Ekrem Kızıltaş “Doğu Akdeniz doğalgazı ile alakalı Türkiye’nin tespit ettiği şey şuydu. Orada on beş milyon metreküp doğalgaz var. Bu gazın özelliği, Türkiye’nin üzerinden geçmek zorunda olması. Bu gazın Türkiye’den geçmesinden Türkiye’nin alacağı bir bedel var. Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’ın istenmiyor oluşunun sebeplerinden biri de bu. Bunlar hep beka meselesi” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet