Belgeseller - Arakan'ın Gözyaşları - 30 Mart 2019

Yapımcı yönetmen Turgut Bosut’un hazırladığı ‘Arakan’ın Gözyaşları’ belgeseli Ülke TV’de… Cumhurbaşkanı’nın eşi olmasından önce annelik vasfı ve duyarlılığı ile Arakan’da yaşananları dünyaya duyurmaya çalışan Emine Erdoğan’ın, yaptığı çalışmalar ve yardımlar ekrana geldi.

Emine Erdoğan’ın, Bangladeş ziyaretinin ardından dünya liderlerinin eşlerine mektup göndermesi ile başlayan sürecin belgesi niteliğinde olan Arakan’ın Gözyaşları belgeseli Ülke TV ekranlarında oldu. Emine Erdoğan ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üst düzey yetkililerinin ziyaret ettiği Arakan’da yaşanan dram ve haksızlık ‘Arakan’ın Gözyaşları’nda…

Belgeselde ayrıca; Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Anadolu Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Metin Mutanoğlu ve Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Avukat Mehmet Cengiz gibi önemli isimler izlenimlerini ve Arakan’da yaşanan drama dair görüşlerini izleyicilerle paylaştı. 

YORUMLAR 1
  • WOLF 01.04.2019 15:26
    HARİKA BİR ÇALIŞMA OLMUŞ. MAZLUMLARININ SESİNİ DUYURMAK ALLAH KATINDA KARŞILIĞI BÜYÜK OLUR. TÜRKİYE CM.ERDOĞAN ARAKANLI MÜSLÜMANLARIN SESİNİ DÜNYAYA DUYURMASAYDI, ÖLEN MÜSLÜMANLARIN SAYISI 2.3 KAT DAHA DA ARTARDI. KİMSE KÜÇÜMSEMESİN, SORUN ÇÖZÜLMEDİ BELKİ ANCAK AKAN KAN DURDU. TABİ TEK BAŞINA BİR DEVLETİ ÜZERİNDEN GELECEĞİ BİR MESELE DEĞİLDİR, TÜM İSLAM ÜLKELERİN BİRLİK OLUP AĞIRLIĞINI KOYMASIYLA BİR ŞEYLERİN DEĞİŞECEĞİ BİR MESELEDİR.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet