En Sıradışı - 14 Mart 2019

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş, Ankara’dan bağlanan Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı ile yerel seçimler ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları masaya yatırıldı.

Hasan Öztürk, Mansur Yavaş ile ilgili senet iddiasına değinerek “Mansur Yavaş şu andan itibaren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanma meselesinin ötesine geçti. O paçasını kurtarma hesabı yapıyor. Bu işi siyaseti alet ederek yapmaya çalışıyor. Mansur Yavaş, Ankara’ya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak çıkmasının arkasında da bu işi önleme hesabıyla gelmiş” ifadelerini kullandı.

Turgay Güler, Mansur Yavaş’ın MHP’den CHP’ye geçmesiyle ilgili olarak “Mansur Yavaş MHP’den ayrılmadan kısa bir süre önce Devlet Bahçeli’ye bir mektup yazıyor. O mektupta diyor ki, bu MHP’yi CHP’lileştirdiniz diyor, böyle iddialarda bulunuyor ve istifa ediyor. MHP’yi CHP’lileştirmekle suçlayıp partiden istifa edeceksin, sonra kalkıp CHP - HDP ittifakının adayı olacaksın” sözlerini dile getirdi.

Ekrem Kızıltaş ise Kılıçdaroğlu’nun PKK ile ilgili söylediği sözlere değinerek “PKK’dan PYD YPG’den bahsettiği sözler var. Bunların Türkiye’nin bekasıyla ne gibi alakası olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama o örgütlere destek çıkan bir adam kalkıp ‘Türkiye’nin beka sorunu yoktur, yöneticilerin vardır’ diyebiliyor. Bir televizyon programında ‘Bize mi saldıracaklar’ dediği örgütlerin son iki üç sene içerisinde attıkları füze sayısı yüz otuz civarında ve hayatını kaybeden insan sayısı da yüzün üzerinde” açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet