Konuşacaklarımız Var - 22 Aralık 2018

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu tasavvuf, medeniyetler, mitoloji ve dinler tarihi üzerine her hafta başka bir konunun değerlendirildiği ‘Konuşacaklarımız Var Ülke TV’de… Programa bu hafta Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı Avukat Süleyman Arslan, Sosyolog Özge Fakıoğlu ve Prof. Dr. Abdullah Çolak konuk oldu.

Üzerinde çok fazla düşünülmeyen, konuşulmayan konuları Orhan Karaağaç, birbirinden değerli konukları ile birlikte ‘Konuşacaklarımız Var’ diyerek masaya yatırıyor. Boşanma oranının artmasının sebeplerinin konuşulacağı programda Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, TİHEK Başkanı Süleyman Arslan, Sosyolog Özge Fakıoğlu ve Prof. Dr. Abdullah Çolak ağırlandı. Büyük bir aşkla başlayan ve çok kısa sürede boşanma ile sonuçlanan ilişkilerin ömrünün kısalmasının arkasında yatan sebepler, alanında uzman isimlerle masaya yatırıldı.

Programda ayrıca ‘’Evlilikte kadın ve erkeğin birbirlerine karşı değişen algısının sebepleri ne? Boşanma kararını tetikleyen nedenler hangileri? Aile kavramı değişti mi? Boşanmak özgürlük mü? Çiftler evlendikten sonra birbirine karşı hangi duyguları yitirmemeli?’’ gibi sorular yanıtlandı.

Tasavvuftan edebiyata, tarihten mitolojik hadiselere kadar farklı konu başlıkları her Cumartesi 23.30’da ‘Konuşacaklarımız Var’ ile Ülke TV’de…

YORUMLAR 1
  • Selim 27.12.2018 17:13
    Kadın cinayetlerinin nedeni anlatılmış. Cinayetleri durdurmak veya en aza indirmek için gerekenler söylenmiş.