En Sıradışı - 6 Aralık 2018

Turgay Güler'in moderatörlüğünde ekrana gelen En Sıradışı programında bu bölüm stüdyo konukları Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Star Gazetesi Yazarı Ahmet Kekeç, Ekrem Kızıltaş ve Mustafa Şen ile Türkiye’ye yönelik olaylar, CHP’nin provokasyonları, Türkiye - Venezuela ilişkileri, Maduro’nun bayrak hassasiyeti, yerel seçimler ve AK Parti’nin seçim stratejisi masaya yatırıldı.

Mustafa Şen, gezi ve 15 Temmuz olayları ile ilgili “İç savaşa izin verirseniz iç savaş olur, önü alınamayacak bir olayın vatanseverlerin çekilen numarayı vaktinde anlayamaması neticesinde olacağını düşünüyorum. Gezi’yi daha önceden algılayabilirdik. 15 Temmuz’u adamlar yayın yaptılar anlamadık, şimdi benzeri bir şey oluyor olabilir, birileri planlıyor olabilir, bunu olay başlamadan önce anlayalım” ifadesini kullandı.

Ekrem Kızıltaş, gezi olayını kimlerin planladığına değinerek “Gezi ve benzeri olayların arka planında hafif bir sol renk gözüküyor olsa da, biraz daha bakıldığında bütün bunların aslında başka bir merkez tarafından karıştırıldığı, onların hesaplarına uygun davranıldığı çok açık” açıklamasında bulundu.

Programda ayrıca Şen, Türkiye’de yaşanan son olaylarla ilgili olarak “Bütün bu operasyonların ilk hedefi bu seçime yönelik, AK Parti’nin kaybetmesi temelinde yapılan bir operasyon bu. Ona en iyi cevap adaylar üzerinden verilebilir. Aday tespitinde daha isabetli davranılması gerekiyor. Başta İstanbul olmak üzere doğru aday burada çok önemli, adaylarda hata yapılmaması gerekiyor” sözlerini dile getirdi.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet