Konuşacaklarımız Var - 24 Kasım 2018

Üzerinde çok fazla düşünülmeyen, konuşulmayan konuları Orhan Karaağaç, birbirinden değerli konukları ile birlikte ‘Konuşacaklarımız Var’ diyerek masaya yatırıyor. İnsan, nefs ve ruh arasındaki ilişkinin konuşulacağı programa; Dr. Ahmet Murat Özel, Dr. Mustafa Merter ve Doç. Dr. Orhan Gürsu konuk olacak. 

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu tasavvuf, medeniyetler, mitoloji ve dinler tarihi üzerine her hafta başka bir konunun değerlendirildiği ‘Konuşacaklarımız Var’da bu hafta Dr. Ahmet Murat Özel, Dr. Mustafa Merter ve Doç. Dr. Orhan Gürsu ağırlanacak. Orhan Karaağaç, tasavvufta ve İslam’da önemli bir yeri olan nefs, nefsin terbiyesi ve mertebesine ilişkin keyifli bir sohbete ev sahipliği yapacak.

Programda ayrıca ‘’Nefsin mertebeleri nelerdir? Nefsin mertebelerinde görülen rüyalar etkili midir? Nefsin hastalıkları ve şeytanla ilişkisi var mıdır? Nefsin psikoloji ile bağlantısı ne?’’ Gibi merak edilen sorular cevaplanacak. 

Tasavvuftan edebiyata, tarihten mitolojik hadiselere kadar farklı konu başlıkları her Cumartesi 22.00’de Konuşacaklarımız Var ile Ülke TV’de.




YORUMLAR 1
  • Ömer Lütfü Özbıyık 04.05.2019 14:59
    HİÇ OLMAZSA İLK 40 dakikası MUTLAKA İZLENMELİ !!!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet