Önce Sağlık - 18 Nisan 2018

Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programında Türkiye’nin önde gelen uzmanları canlı yayında Önce Sağlık’ta bilgiler veriyor, soruları yanıtlıyor.

Önce Sağlık programına bu bölüm Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Serap Latif Raif, Ağız ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer konuk oldu. Programda, akciğer ve kalp hastalıklarında fizik tedavinin önemi, diş eti çekilmesi, diş kayıpları ve implant konuşuldu.

Uzm. Dr. Serap Latif Raif, akciğer ve kalp hastalıklarında fizik tedavi ile ilgili izleyicilerden gelen, “Akciğer hastalığında fizik tedavi uygulanır mı? Kalp hastalığında fizik tedavi uygulanır mı? Akciğer ve kalp hastalığında fizik tedavi nasıl uygulanır?” sorularını cevapladı.

Uzm. Dr. Serap Latif Raif, bel ağrılarının günlük yaşamı etkilediğini, sakatlığa ya da iş gücü kayıplarına neden olduğunu, kadınlarda yaklaşık yüzde kırk dört, erkeklerde de yüzde otuz yedi oranında diz problemlerine bağlı bel ağrılarının görüldüğünü belirtti.

Serap Latif Raif, lazer tedavisinde derin dokularda olumlu etkiler görüldüğünü, kan akımının artmasını sağladığını söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları cevapladı.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet