Önce Sağlık - 22 Şubat 2018

Emel Aktan’ın hazırlayıp sunduğu Önce Sağlık programında Türkiye’nin önde gelen uzmanları canlı yayında Önce Sağlık’ta bilgiler veriyor, soruları yanıtlıyor.

Önce Sağlık programına bu bölüm, Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş konuk oldu. Programda saç ekimi ve saç ekiminde son gelişmeler konuşuldu.

Doç. Dr. Hayati Akbaş, saç ekimi ile ilgili izleyicilerden gelen, “Saç ekimi nedir? Saç ekimi nasıl yapılır? Kimlere saç ekimi yapılır? Saç ekiminde kaç yaşına kadar netice alınır? Arkadan alınan saçların yerine yeni saç çıkar mı?” sorularını cevapladı.

Doç. Dr. Hayati Akbaş, ileriki yaşlarda da saç ekimi yapılabileceğini, saç ekimi yaptırmak isteyen kişinin genel sağlık durumunun önemli olduğunu belirtti. Saçın açık renk olmasının olumsuz bir faktör olduğunu söyleyen Akbaş, normalde tek seansta elde edilebilecek sonuçların açık renk saçlarda iki seansta sonuç verebileceğini belirtti.

Hayati Akbaş, saç dökülmesinde saç ekimi dışında hiçbir yöntemin saç çıkarıcı özelliğe sahip olmadığını ve eğer arka taraftaki saçlar sağlamsa ekim olabileceğini söyleyerek izleyicilerin akıllarına takılan soruları cevapladı.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu deneyimli haberci Emel Aktan’ın yaptığı Önce Sağlık her gün 12:15’de Ülke TV ekranlarında.

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet