Konuşacaklarımız Var - 5 Ocak 2018

Tasavvuf, efsaneler, dinler tarihi ve inanışlar üzerine her hafta başka bir konunun değerlendirildiği ‘Konuşacaklarımız Var’da şefaatin İslam dinindeki yeri üzerine konuşulacak. Programa Mehmet Fatih Çıtlak, Yrd. Doç. Yasin Pişkin ve  Yrd. Doç. Ahmet Tahir Dayhan konuk olacak.

Üzerinde çok fazla düşünülmeyen, konuşulmayan konuları Orhan Karaağaç, birbirinden değerli konukları ile birlikte ‘‘Konuşacaklarımız Var’’ diyerek ekrana taşıyor. İslam’da şefaatin öneminin konuşulacağı programda M. Fatih Çıtlak, Yrd. Doç. Yasin Pişkin ve Yrd. Doç. Ahmet Tahir Dayhan misafir edilecek.

Aynı zamanda ‘’Şefaatin var olduğuna kanıt nedir? ‘’Şefaat Ya RasulAllah’’ demek şirk midir? Şefaat ile kurtuluş, kaderin değişmesi anlamına mı gelir? Kur’an-ı Kerim’de şefaat hakkında geçen hadis ve ayetler nelerdir?’’ gibi merak edilen sorular yanıtlanacak.

Tasavvuftan edebiyata, tarihten mitolojik hadiselere kadar farklı konu başlıkları her Cuma 23.30’da ‘Konuşacaklarımız Var’ ile Ülke TV’de…

YORUMLAR 2
  • şahin 07.01.2018 03:22
    orhan bey kardeşim şefaat mevzuunda . çok değerli ve genç hocalarımızla kamu oyuna sahih bilgi aktardığınızdan dolayı çok teşekkür.Ancak aksi istikamette ve sapıttırıcı medyatiklerle daha erken ve izlenebilir saatte proğramlar yapılırken sizin bu güzel proğramınızın başlama saati çok geç oldu istifadenin daha geniş kitlelere ulaşması için daha uygun saatte yapmanızı istirham ediyoruz
  • Hülya 07.01.2018 00:29
    Allah razı olsun yasin hocamızdan gönüllere derman oluyor.Elhamdulillah