İnce Fikir - 10 Aralık 2017

Gündeme dair konuları, gözden kaçan mevzuları kadın gözüyle Gazeteci Fadime Özkan ve Hukukçu Özlem Zengin ‘İnce Fikir’li konuklarıyla Ülke TV ekranlarına taşıyor. Programa bu bölüm Düzce Milletvekili - TBMM Aile Bütünlüğü Koruma Komisyonu Başkanı Ayşe Keşir ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Beylü Dikeçligil konuk oldu.

Siyasetten ekonomiye, diplomasiden popüler kültüre, derin tarihten gündelik hayata her konunun farklı bakış açılarıyla ele alındığı programda gündemi oluşturan olaylar, kadın hassasiyetiyle derinlemesine irdeleniyor. Programda bugün, ABD’nin skandal Kudüs kararı, Türk aile yapısı ve aile bütünlüğünü olumsuz etkileyen unsurlar konuşuldu.

İnce Fikir her Pazar 12.15’te canlı yayınla Ülke TV ekranlarında…

YORUMLAR 2
  • Serkan Keskin 24.12.2017 16:54
    Merhabalar iyi yayınlar,(Muvaza) Asıl İşçi için dava açıp kazanan Ve Yargıtay'ın bu kararları onayladığı birçok taşeron işçi var,Hale'n kurumlar atamalarını yapmadı,Kadroya almadı,Dava açıp kazanan taşeron işçiler ne olacak cevaplarsanız memnun oluruz teşekkürler
  • Serkan Keskin 24.12.2017 16:40
    Merhabalar iyi yayınlar,Hastanelerde Evde Sağlık Şoförleri olarak çalışan Taşeron şirket şoförleri,Kamu Kurumlarında çalışan Kiralık Araç Şoförleri Bu Kadroya girecekmiş?Araçlı Şoför Kiralama işlerinde çalışan şoförler kapsam dahilindemidir?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet