Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük yapımı Gelin dizisi 26 Nisan Pazar günü yayınlanan yeni bölümü 426. bölümüyle son bölümüyle izle7.com'da.
METİN’İN İTİRAFI
Gelin'de bu akşam; evliliklerini düzeltmeyi başaran Hançer ve Cihan, ikinci bir bebeği konuşmaya başlarlar. Sıla, Metin’den itiraf almaya çalışır. Mukadder’in planı işliyor mu?
426. Bölüm
Hançer ve Cihan, evliliklerinin düzelmesiyle Efehan’a bir kardeş düşünmeye başlamışlardır. Sıla, geçmişteki cinayet hakkında konuşmak ve itiraf alabilmek için Metin’e gider ve beklemediği bir cevapla karşılaşır. Bu itiraf konusu, Mukadder’e neler yaptıracak?
Sırların, büyük yüzleşmelerin ve çetin sınavların damga vurduğu Gelin, haftanın her günü 19.00’da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.