Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık - Kahramanmaraş-2 | 21 Ocak 2023

DOKTORUN DONDURMASI 
  
Ekranların sevilen ismi Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta dondurmasıyla, tarhanasıyla, türlü şifalı otlarıyla Kahramanmaraş’tan yararlı bilgilerle izleyicisiyle buluşuyor.     
Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlıyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta birbirinden lezzetli yemekleriyle ve  köklü tarihiyle Kahramanmaraş’tan izleyici karşısına çıkacak. Dr. Feridun Kunak ilk olarak Maraş dondurmacısı ziyareti ile Kahramanmaraş gezisine başladı. Ünü dünyaya yayılan Maraş dondurmasının yapımını öğrenmek isteyen Kunak, kolları sıvayıp dondurma ustasına yardım etti. Yaptığı dondurmaya doktorun dondurması ismini veren Kunak eğlenceli anları izleyicisi ile paylaştı. Dr. Feridun Kunak dondurma yapımının ardından yaşam kalitesini arttıran yağ yapımı tarifi ve faydalarını seyircisine aktardı. Evlerinize Sağlık ekibi daha sonra evcil hayvan sevmeye gitti. Kunak, sevimlilikleriyle herkesi kendisine hayran bırakan hayvanların ruh sağlığına olumlu yönde etkisi olduğunu belirtti. 
Evlerinize sağlık ekibi Kahramanmaraş’ta bir izleyicisine misafir oldu. İzleyici teyze Kunak’ın herkese ayakkabı hediye edip kendisine hediye etmediğini söyleyince gülümseten anlar yaşandı. Evlerinize Sağlık ekibi Kahramanmaraş’ta son olarak sakatatçıya gitti. Kunak, sakatatın faydalarına değinirken nasıl yenmesi gerektiğinden bahsetti. 
Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet