Dünyayı Geziyorum – Güney Kore-3 | 25 Aralık 2022

GÜNEY KORE’NİN TARİHİ DOKUSU DÜNYAYI GEZİYORUM’DA
  
Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Türkiye ve dünyadan benzersiz görüntülerle izleyicisiyle buluşuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta farklı kültürü, ilginç mimarisiyle Güney Kore’yi gezmeye devam edecek.     
 
Dünyayı gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri ekrana getiren Dünyayı Geziyorum izleyicilerine oturdukları yerden dünyayı gezme olanağı sunuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta Güney Kore’yi keşfetmeye devam edecek. Dünyayı Geziyorum ekibi Güney Kore’de ilk olarak Baekje Hanedanlığının en eski ve köklü saraylarından birine gitti. Özlem Tunca, hanedanlığın izlerini ilk günkü gibi korumayı başaran sarayın geçmişten bugüne taşınan mimarisi karşısında hayranlığını gizleyemedi. Dünyayı Geziyorum ekibinin bir sonraki durağı yakın bir konumda bulunan soyluların yaşam sürdüğü köy oldu. Köyde bulunan Baekje Hanedanlığının kalesini gezen Özlem Tunca, Güney Kore’de bulunan eski yerleşim yerlerinden biri olan köyde günlük yaşamı yerinde inceledi.
 
Dünyayı Geziyorum ekibinin son durağı Güney Kore filmlerine ev sahipliği yapmış film platosu oldu. Güney Kore’nin Hollywood’u film platosunu ziyaret eden Dünyayı Geziyorum ekibi akıllara kazınmış filmlerin enstantanelerini yaptığı çekimlerle izleyenlere hatırlattı.  
 
Ekranların sevilen ismi Özlem Tunca’nın sunduğu Dünyayı Geziyorum her Pazar 14:30’da Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet