Başkent Kulisi - Bekir Bozdağ | 25 Aralık 2022

ADALET BAKANI BEKİR BOZDAĞ BAŞKENT KULİSİ’NDE


Başkent Kulisi gündemin önemli olaylarını siyasi isimlerle birlikte ele almaya devam ediyor. Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olacak.   

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi, siyaset gündeminde yaşananları, Türkiye’nin iç ve dış meselelerini masaya yatırıyor. Başkent Kulisi bu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ağırlayacak. Bekir Bozdağ, ‘2023 seçimleri Türkiye’nin geleceği için nasıl bir anlam taşıyor? Muhalefet ortak bir aday belirleyebilecek mi? Adalet Bakanı muhalefetin yeni anayasa önerisi ve sistem değişikliği hakkında ne düşünüyor? CHP ile İyi Parti arasındaki adaylık gerilimi 6’lı masayı nasıl etkiliyor? Muhalefetin yargı ile ilgili eleştirileri hakkında Adalet Bakanı ne düşünüyor?’ sorularını yanıtlayacak. 

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:45’da Kanal 7 ekranlarında…
YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet