Bahar Kapıda - Malatya | 24 Aralık 2022

KAYISI DİYARI MALATYA’NIN BİLİNMEYEN YÖNLERİ BAHAR KAPIDA’DA
  
Anadolu’nun her köşesini gezip, Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda kayısının başkenti Malatya Kale’den ekranlardaki yerini alacak. 
 
Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir’in içten sunumuyla Bahar Kapıda’da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda bu hafta Malatya Kale’nin eşsiz lezzetlerini, samimi ve hoş sohbet insanlarını ekrana taşıyor. Annesinin memleketini gezmeye gelen Bahar Gelir, ilk olarak türkülere konu olan Fırat Nehri’ne gitti. Fırat Nehri’nde motorla gezintiye çıkan Gelir, Malatyalı balıkçı ile balıkçılığa dair sohbet etti. Gezinin devamında karaya çıkan Bahar Kapıda ekibi hurma bahçesini ziyaret etti. Bir yandan hurma toplayan Bahar Gelir, diğer yandan bahçe sahiplerinin hayat öykülerini dinledi. 
 
Bahar Kapıda ekini daha sonra Malatyalı bir ailenin evine konuk oldu. Peynir yapan ev sahibine yardım eden Gelir, iyi bir peynirin püf noktalarını yerinde öğrendi. Bahar Kapıda ekibi son olarak Kale’nin meşhur çarşısını gezdi. Çarşı esnafını ziyaret eden Gelir, Malatya kayısısından yapılan ürünlerin satıldığı bir dükkana girdi. Dükkan sahibinden kayısı çekirdeği yağının faydalarını dinleyen Gelir, esnafın keyifli sohbetiyle neşe dolu anlar yaşadı.  
  
Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21:15’te Kanal 7’de…

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet