Bahar Kapıda - Tokat / Niksar | 18 Aralık 2022

TOKAT KEBABI TOKAT’DA YENİR 
 
Anadolu’nun her köşesini gezip, Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Tokat’tan hoş ve samimi sohbetlerle evlere konuk oluyor. 

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir’in içten sunumuyla Bahar Kapıda’da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda bu hafta Tokat’ın eşsiz lezzetlerini, birbirinden güzel el işçiliklerini, samimi ve hoş sohbet insanlarını ekrana taşımaya devam ediyor. Tokat’ta ilk olarak bir eve konuk olan Bahar Gelir, Tokatlı kadınlarla ceviz kırmaya başladı. Bir yandan kelebek cevizleri kabuklarından ayıklayan Gelir, diğer yandan koyu bir muhabbete daldı. Bahar Kapıda ekibinin Tokat’ta bir sonraki durağı odun fırını oldu. Odun fırınındaki hanımlarla cevizli ekmek yapmaya girişen Bahar Gelir, kalorisi yüksek bu ekmeğin aldıracağı kiloları düşünmeden edemedi. Bahar Kapıda ekibi Tokat gezisinin devamında astım ve solunum hastalarına iyi gelen Tokat’ın doğa harikası Ballıca Mağarası’nı gezdi. Mağaranın sağlık turizmine katkısına değinen Gelir, içerideki doğal yapıyı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. 

Tokat’ın tarihi izlerine doğru yola çıkan Bahar Kapıda ekibinin bir sonraki durağı ise Eski Niksar olarak bilinen tarihi Yusufşah Mahallesi oldu. Mahallenin mimari oluşumu Bahar Kapıda ekibini hayran bıraktı. Son olarak Tokat’ a gelmişken Tokat Kebabı yemeden ayrılmak istemeyen Bahar Kapıda ekibi, izleyicisi için hem Tokat Kebabını tattı hem de Tokat Kebabının tarifini izleyicileriyle paylaştı. 
 
Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21:15’te Kanal 7’de…    

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet