Bahar Kapıda - Şanlıurfa / Siverek-2 | 17 Aralık 2022

MIRRASIYLA, ÇİĞ KÖFTESİYLE SİVEREK BAHAR KAPIDA’DA 
  
Anadolu’nun her köşesini gezip, Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta Şanlıurfa Siverek’ten izleyicisi ile buluşuyor. 
 
Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir’in içten sunumuyla Bahar Kapıda’da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda bu hafta doğal güzellikleri, hoş sohbet insnları ve kültürel birikimiyle Siverek’ten evlere konuk olacak. Bahar Gelir ilk olarak Siverek’in sokaklarında dolaşmaya çıktı. Mırracı İzzet amcayla karşılaşan Gelir, bir yandan mırranın tadına baktı bir yandan da İzzet amcanın hayat öyküsünü dinledi. Siverek meydanına giden Gelir meydanda ünlü internet fenomeni Karacadağ Canavarı Ferit’le karşılaştı. Ferit’in Siverek şalvar ve şapkasını yapan tek kişi olduğunu öğrenen Gelir, keyifli bir sohbete imza attı. Bahar Kapıda ekibinin bir sonraki durağı Şanlıurfa’nın meşhur demircileri oldu. Demir ustası Şevket Usta’yı ziyaret eden Gelir, demir dövmeyi izleyicileri için deneyimledi.  
 
Şanlıurfa’ya gelmişken sıra gecesine katılan Bahar Kapıda ekibi sıra gecesi kültürünü yerinde deneyimledi. Urfalılar için sıra gecesinin önemini öğrenen Gelir, türkülere eşlik etti.
 
Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21:15’te Kanal 7’de…
YORUMLAR 1
  • Nuray Çoban 18.12.2022 22:13
    Şu anda bu sıra gecesi ni izliyorum, ve orda dans eden adama bakınca bir ceset izliyorum gibi oldum çok yaşlı sanki kalbi duracak gibi,onun yerine şöyle eli yüzü düzgün bir genç koysalar yerine, daha iyi olur bırde o çırpı gibi bacaklar dünya haritası gibi yüz buruşuk
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet