Bahar Kapıda - Malatya | 10 Aralık 2022

MALATYA’NIN KAYISI ÇEKİRDEĞİ KAHVESİ BAHAR KAPIDA’DA 
 
Anadolu’nun her köşesini gezip, Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda kayısının başkenti Malatya Yeşilyurt’tan ekranlardaki yerini alacak. 
Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir’in içten sunumuyla Bahar Kapıda’da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda bu hafta tarih kokan sokakları, bereketli topraklarıyla Malatya Yeşilyurt’tan evlere konuk olacak. Bahar Kapıda ekibi ilk olarak Malatya sevdalılarının yanına gitti ve Bahar Gelir ile birlikte Malatya türküleri söylediler. Bahar Kapıda ekibinin Malaya gezisinde bir sonraki nokta Kahve Konağı oldu. Kayısı çekirdeğinden yapılan muhteşem kahvenin tadına bakan Gelir, plakasının 44 insanlarının da dört dörtlük olduğu için kayısı çekirdeği kahvesinin 44 yıl hatırı olduğunu belirtti.  
Kayısı bahçelerini gezip renkli görüntüler derleyen Bahar Kapıda ekibi bahçe sahipleri ve Malatyalılarla sohbete daldı. Kayısı çekirdeği üreticisini ziyaret eden Gelir, şeker hastalarının acı kayısı çekirdeğinin ilaç yerine kullandıklarını ve işe yaradığını öğrendi. Son olarak Bahar Gelir Malatya’da bir odun fırınına konuk oldu. Gelir, yöresel fırından tazecik çıkmış Malatya pidesinin tadına izleyenleri için baktı. 
Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21:15’te Kanal 7’de…   
 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet