Dünyayı Geziyorum – Barselona/İspanya | 4 Aralık 2022

Özlem Tunca’nın sunumuyla ekrana gelen Dünyayı Geziyorum Türkiye ve dünyadan benzersiz görüntülerle izleyicisiyle buluşuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta boğa güreşleriyle İspanya’nın en çok turist alan şehirlerinden Barselona’ya konuk olacak.

Dünyayı gezerek ilginç yaşam tarzlarını, benzersiz manzaraları ve geçmişten bugüne taşınan tarihi eserleri ekrana getiren Dünyayı Geziyorum izleyicilerine oturdukları yerden dünyayı gezme olanağı sunuyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta her yıl binlerce turiste kapılarını açan İspanya’nın kuzeydoğu kıyısında bulunan Barselona’yı ekranlara taşıyor. Dünyayı Geziyorum ekibi Barselona’da ilk olarak  Parl Güel’e gitti. Özlem Tunca, turist bakımından oldukça yoğun olan bölgede muhteşem manzaralara tanık oldu. Özlem Tunca’nın bir sonraki durağı La Rambla Caddesi oldu. Özlem Tunca La Rambla Caddesi ve La Boqueria’nın alışveriş yapmak isteyenlerin uğrak ve vazgeçilmez noktalarından olduğunu belirtti.

Dünyayı Geziyorum ekibi Barselona Marina’yı es geçmedi. Özlem Tunca Mükemmel manzaranın ve eşsiz güzellikte olan denizin tadını çıkarttı. Enteresan evleriyle ve sıra dışı yaşam tarzıyla Gotik Mahallesi Dünyayı Geziyorum ekibinin dikkatini çekti. Dünyayı Geziyorum ekibi son olarak Barselona denildiğinde akla ilk gelen şehrin futbol takımının Stadını ziyaret etti. Camp Nou Stadı 99.354 kişilik kapasitesi ve atmosferi ile Dünyayı Geziyorum ekibini çok etkiledi.

Ekranların sevilen ismi Özlem Tunca’nın sunduğu Dünyayı Geziyorum her Pazar 14:30’da Kanal 7’de… 

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet