Muhabbet KapısıProf. Dr. Mustafa Karataş ile - 23 Haziran 2022

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş, Muhabbet Kapısı ile İslamiyet’i doğru yaşamak için dikkat edilecek hususları ve akıllara takılan soruları canlı yayında ekrana taşıyor.

Kanal 7 ekranlarının sevilen ismi Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı yeniden izleyicisiyle buluşuyor. Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor. Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sade ve etkileyici anlatımıyla izleyici karşısına çıkacak olan Muhabbet Kapısı’nda her hafta manevi hayatları zenginleştiren sohbetler gerçekleştirilecek. Programda ayrıca sosyal medya üzerinden gelen sorulara Kur’an-ı Kerim ve Hz. Muhammed’in hadisleri ışığında yanıt aranıyor.

Manevi hayatı şekillendiren konularda akıllara takılan sorular, İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de...

YORUMLAR İlk Yorum Yapan Sen Ol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Gezi Yaşam Eğlence Sohbet